Alessandra Ambrosio úplně nahá. Ne pro charitu, ale pro vás!

Holku, kterou byste si k sobě vzali za každých okolností? 9. nejlépe placená supermodelka světa se neváhá ukázat světu bez oblečení. Co tomu asi říká její rodina? Tak to nás nezajímá. Víc takových nápadů a víc takových koček!

Čumíte na bednu? Tak kdo to jsou Charlieho andílci, asi není třeba připomínat. A kdo to jsou Andílci Victoria‘s Secret, tak to už vůbec není tajemství. V téhle partičce stálic i nových přírůstků se kolikrát najdou takový kusy, až oči přechází. (Jen si vzpomeňte třeba na Adrianu Limu, Selitu Ebanks, Marisu Miller, Mirandu Kerr nebo veteránku Heidi Klum.)

Ale ani při pohledu na devátou nejlépe placenou supermodelku světa Alessandru Ambrosio (34) člověk na vteřinu nezaváhá. Anděl z masa a kostí! Jen mrkněte na její kariérní sestřih z prestižního mola… Připadá vám jako typická mamina od dvou dětí z Horní Lhoty?

Modelkovský důchod? Ještě dlouho ne!

Takhle brazilská kočka je něco jako přelud. Nejen, že ji časopis People každoročně staví na první příčky nejkrásnějších žen světa, ale její tělo snad někdo vytesal, nebo co. Jak to můžete posoudit? Jednoduše.

Kdo by tohle chtěl fotit? Foto: Gilles Bensimon exclusively for Maxim

Kdo by tohle chtěl fotit? Foto: Gilles Bensimon exclusively for Maxim

Alessandra se nechala nafotit (a během práce i natočit) úplně nahá pro prosincové číslo Maximu. (Ten samý časopis ji zároveň vyhlásil i nejvíc sexy podnikatelkou za rok 2015, neboť holka zlatá má vlastní módní značku ála by Alessandra. Jen tak pro formu, Forbes vykecal, že si celkem vydělá asi 6 600 000 dolarů ročně. Přepočítávat na koruny netřeba. Je to o infarkt.) Ale zpět k jejím posledním pracovním počinům, které nenechají v klidu nikoho, kdo má penis, a to včetně gayů.