Adidas Originals Deerupt: nové tenisky na trhu. Moderní a mimořádně pohodlné!

Novinkou značky adidas Originals jsou minimalistické, moderní a mimořádně pohodlné boty adidas Originals Deerupt, které jsou symbolem odvahy a DNA značky. Při jejím návrhu se designéři vrátili do archivu značky a inspirovali se v 80. letech. Nehledali tvar boty, ale    originální konstrukční prvek, který jim přinesla mřížkovaná podešev legendárních bot adidas Oregon a adidas New York. 

Adidas

Jaké jsou?

Ve zcela novém pojetí a designu tak vznikla velmi atraktivní a konstrukčně lehká silueta boty Deerupt, která je vyjádřením filozofie a designu adidas Originals.

Strukturovaná mřížka

Nosným estetickým prvkem kolekce Deerupt je strukturovaná mřížka po celé ploše boty, která v kombinaci s barevnými panely podešvě a neotřelou siluetou dávají botě jedinečný futuristický look.  V dnešním světě digitálních technologií se na design klade stále větší důraz a Deerupt jsou toho důkazem.

Mřížka nás v různých podobách obklopuje téměř všude – v architektuře, urbanismu, přírodě, ale i třeba na Instagramu… Na ten mysleli designéři při konstrukci boty i tím, že model Deerupt má speciální „toe-down“ design, který zaručí, že při focení bot shora ma  silueta správný tvar. Deerupt tak nevypadají skvěle na jen noze, ale i na fotce.

Pohodlné díky polstrování

Bota velmi dobře padne i díky strečovému svršku ze síťoviny. Je vybavena vnitřním polstrováním a pohodlnou stélkou OrthoLite. Adidas Originals Deerupt je k dispozici v několika barevných variantách za cenu 2699 Kč.

Zdroj: www.adidas.cz