8 nejdiskutovanějších českých celebrit. Kdo je pořád v kurzu a hlavně proč?

Není týdne, kdyby o nich někdo něco nenapsal. Pomluvy, námluvy, selfíčka, akcičky, prci, prci, prcičky… O kom se pořád mluví a mluvit bude? Tohle je 8 nejpropíranějších českých jmen. Klaňte se…

1. Jarda Jágr jako české zlato

Průzkum QUDAL mezinárodní organizace ICERTIAS jasně prokázal, že Češi za největší celebrity považují Karla Gotta a Jardu Jágra. Oba jsou tuzemskými symboly. Je se co divit? Asi těžko.

Jarda vyhrál Stanley Cup, olympiádu i mistrovství světa, měl v posteli ty nejhezčí modelky, pořád mu to střílí a národ ho miluje. Však taky už jako devítiletý dělal 2000 dřepů a 100 kliků – denně.

Taky celkem dobře maluje, nesnáší ranní vstávání, trénuje klidně i v noci, odmítá čočku, papriky, ale po řízkách a tatrankách se může utlouct. Děláš to dobře, Jardo, dělej to tak dál!

Jarda jako model. Teď už mu na soupisce nic nechybí. Foto: Pinterest

Jarda jako model. Teď už mu na soupisce nic nechybí. Foto: Pinterest

2. 58 let aktivní Karel Gott

Božský Kája jakožto šlágrový zpěvák se čtyřiceti Českými slavíky na kontě je ikonou mnoha generací. O rodilého Plzeňáka se zajímá kde kdo, protože Karel má slušné vystupování a je zárukou úspěchu, i když v poslední době si o něj fanoušci dělají starosti. Na štíru to má nejen se zdravím, ale i s manželkou Ivanou, která rozhoduje o tom, kdy si mistr může uprdnout.

Ještě že už se mu dodělává luxusní chajda v severních Čechách nedaleko německých hranic. Holka roste před očima, akorát ten klid tam zase není…

Pro český i německý fanoušky je Kája něco jako osobní talisman, na který se musí chodit dívat. Právě i proto místní nemají radost, že v jejich sousedství bude bydlet celebrita s neutuchající slávou. Na poutní místo a ruch totiž nikdo z nich nemá náladu. Asi tam otevřeme stánek s občerstvením.

Jsem Gott. Kdo je víc? Foto: Pinterest

Jsem Gott. Kdo je víc? Foto: Pinterest

3. Lucie Bílá – anděl smrti

Hanička Zaňáková, která se nedávno musela vypořádat s úmrtím své milované matky, je sice taky národní poklad, ale zároveň záhada sama. Lucka-Hana na veřejnosti pěje ódy na „lidičky“, miluje celý svět, vesmír, všechny bytosti i životní zákony, nicméně ona sama je poslem smrti, jak si pohotově všimnul už portál Extra.

Fakt nikomu není divný, že jakmile se někdo ve špatném zdravotním stavu vyfotí s Luckou, má to za pár? Karel Svoboda, Iveta Bartošová, Vladimír Čech, Petr Hapka, Jiřina Jirásková… Milovnice lidiček je tak nazývaná Andělem smrti z Otvovic. Jestli od ní budete někdy něco potřebovat (třeba zbavit se starý), najdete ji na netu.

Černá je její nejoblíbenější barvou. Proč asi? Foto: Pinterest

Černá je její nejoblíbenější barvou. Proč asi? Foto: Pinterest

4. Leoš Mareš. Ten, co ví

Nejlépe placený český moderátor, milující drahá auta, modelky a luxus, se do povědomí veřejnosti dostal už před lety. V šoubyznysu chodit umí, to se mu musí nechat. Přesně ví, co kde udělat, aby zaujal. Pamatujete si třeba jeho slavné chození v podpatcích na Karlovarském filmovém festivalu? Štekle obul i na moderování slovenské Miss a na dalších akcích.

Jeho stylem je kontroverze namíchaná se srandou. (Kdyby tyhle cirkusový kousky nedělal, nebyl by nikdo.)

Po seznámení s módní redaktorkou Monikou Koblížkovou se prý sice zklidnil, ale paradoxně to mu momentálně sbírá body k dobru. Ti, co na něj dřív byli vysazení, mhouří oči a říkají si, že ten blázen tak špatný nebude… Super strategie. Leoš prostě jede dál! Klobouček…

S bejvalkou... Foto: Pinterest

S bejvalkou… Foto: Pinterest

5. Andrea Verešová. Kuk na mne!

Ája Vereška coby královna selfíček je sice Slovenka, ale žije a působí jako modelka v Česku, která sází na vytříbený vkus, módní provokaci a skvělé tělo. Andrea má božský dar: dělat, že jí jsou média u zadku, ale přitom se před nimi nakrucovat a nechávat fotit na sjezdovce, na dovolené, na přehlídkách, během nakupování, převlékání se v kabinkách a tak dále, a tak dále.

Bulváři jsou na to už tak zvyklí, že stačí, aby Andrea vstoupila do dveří – a už je zvěčněná, bez ohledu na to, co kam přišla dělat. Dobře se jí ta kariéra nastartovala díky vztahu s Jardou Jágrem. To, že se pak usadila s movitým právníkem a hraje to na rodinu, jí zajistilo sympatie veřejnosti. Na kolik si ale měsíčně za nicnedělání přijde? Radši nevědět.

Andrea a její mediální prezentace. Foto: Pinterest

Andrea a její mediální prezentace. Foto: Pinterest

6. Poklad Pavel Nedvěd

V případě Pavla je úplně jedno, jestli jste nebo nejste fanoušek fotbalu. Všichni v Česku vědí, kdo je Pavel Nedvěd, za kterého Juventus vypláznul 1,6 miliardy korun během přestupu z Lazia. Na to nemá prostě nikdo.

Pavel vyhrál s Juventusem čtyřikrát Serii A, momentálně působí jako viceprezident tohoto klubu. Je proto těžké zapomenout na něj, nečíst o něm, nezajímat se… Pavel, i když bez skandálů, průserů a mediálních žump, se prostě drží v hledáčku fanoušků i médií a taky se držet bude. Co na tom, že občas klopýtne?

Mnozí si jistě pamatují menší provar s přesunem do nižší soutěže jako trest za korupci. Ale bůh ví, jak to bylo, složenky musíme platit všichni. Odpušteno.

Ještě v Dukle. Foto: Pinterest

Ještě v Dukle. Foto: Pinterest

7. Mimozemšťan Miloš Zeman

Milda Zeman sice není klasickou celebritou, ale jelikož půlce národa pije krev už od dob předsedy Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky v letech 1996–1998, je i po letech působení na politické scéně tam, kde vždycky chtěl být. Na Hradě i v novinách.

Jestli tohle jednou skončí, nikdo neví, každopádně tušíte o něm, že po maturitě pracoval v účtárně závodu Tatra Kolín a že jeho spolupracovníci později vzpomínali, že ho toto zaměstnání nebavilo a k ostatním byl přezíravý? Tenkrát ještě asi nefungovaly štamrpličky.

Zeman během své kampaně při volbě prezidenta sám přiznal, že denně vypije šest sklenic vína a tři „panáky“ tvrdého alkoholu. Jo a teď informace, která potvrzuje všechno…

Během tiskové konference 31. srpna Miloš 2015 oznámil, že mu lékaři diagnostikovali 40 % ztrátu sluchu. Slyší tak jenom to, co potřebuje. Ale i tak o něm mluví celý svět, kterému jsme pro smích.

Pojď, s pitným režimem se vládne líp. Foto: Pinterest

Pojď, s pitným režimem se vládne líp. Foto: Pinterest

8. Agáta Prachařová alias Kačer

Agáta, jo, teta Agáta… Špulivá modelka s rodným příjmením Hanychová má obr talent na udržení se v českým šoubyznysovým rybníčku. Tohle ovládá. Sama tuhle prohlásila, že nikdo nechce slyšet, že je dobrá manželka a máma, a proto se bude dál navenek chovat jako „zmetek“. Zvlášť když jí to vydělává.

Není proto výjimkou, že se na svých profilech do každýho montuje, uráží ho, nešetří osobními názory, které defacto nikoho nezajímají, ale přesto o nich všichni píšou. Proč? Protože Agáta je jen jedna (naštěstí). Snášet tohle víckrát, asi by museli rozšířit pavilony v Bohnicích o další křídla. Amen.

A takhle, děti, vypadá peklo. Foto: Pinterest

A takhle, děti, vypadá peklo. Foto: Pinterest

Tak co, koho žerete a koho naopak nenávidíte?

Autor: Adam

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Známé celebrity a jejich méně známí bratři

Nejhorší knihy, které psaly celebrity – kdo se na to měl radši vykašlat?