6 šílených kalhot. Tohle jsou modely pro opravdové exoty

Současní módní návrháři se nebojí experimentů. Ale uznejte sami, že tohle už je fakt dost úlet! Nebo byste se snad do nějakých gatí dobrovolně navlíkli?

kalhoty na prdy

Kalhoty se spermiemi

Po grafické stránce se tomuhle modelu nedá nic vytknout. To až bližší nebo důkladnější ohledání odhalí, že nejde o jenom tak nějaké bílé kreace, ale o hemžící se spermie! Podle našich zjištění byla ozdoba původně součástí dámské krajkové košile a návrhář tyto pádící spermie přišíval ručně. Vyhrál si prý s celkem 46 kousky.

Kalhoty Peugeot

Máte nějakou oblíbenou značku auta? A jak jste jí ochotni propagovat? Uznáváme, že tohle je spíš ženský model (ne auta, ale kalhot), ale zase o to lépe se na ty brzdový světla kouká.

Kalhoty na penis

Dilema, ve které nohavici nosit nádobíčko, je vyřešeno. Podle španělské módní návrhářky Isabel Mastache Martínez je řešení přesně uprostřed. A tak na kalhotech udělala vak na penis. Takže kdo má odvahu a hlavně co ukázat, ten se může začít shánět po tenhle modelu.

Kalhoty s kapsou na iPad

Nezvykle s jednou, ale o to větší kapsou na zadku, se prodávají kalhoty, které na trh hledejte pod super dlouhým názvem iGotaBigAssPocket. I když počáteční malé písmeno „i“ jasně předurčuje, že jde o kapsu na iPad, určitě ji můžete využít i na tablet jiné značky. Stejně si ale v tramvaji nebo autobuse nesmíte sednout!

Kalhoty na prdy

Tak tohle je model vhodný snad jen na maškarní ples nebo jako halloweenský kostým. I tak budete s kalhotama na prdy za exota.

Kalhoty s nechtěnou ozdobou

Pokud vám kalhoty na prdy nestačí, tak je tu možnost, jak dílo dokonat – a to doslova. Základem je bílá barva kalhot, aby ona (ne)chtěná ozdoba v hnědém provedení náležitě vynikla.

Autor: Zvonimír Bláha

Foto: oddee.com

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Antiznásilňovací kalhoty. Dají se sehnat!

20 netradičních věcí, které si můžete koupit