5 způsobů, jak účinně bojovat s lidskou blbostí. Jde to hladce…

Že lidská blbost nezná mezí je všeobecně známá věc. Jak s ní ale co nejúčinněji bojovat? Tady jsou naše tipy!

Pomsta je sladká

Facka

Blbec už to má na světě tak zařízeno, že rozumí opravdu jen málo čemu. Poctivá facka je ale všeobecně chápaný „komunikační“ prostředek. Ať už je člověk blbec nebo není. No a kdyby to náhodou nechtěl pochopit, vždycky může dostat ještě jednu. Sichr je sichr. Rozumíme si, ne?

Ignorace

Pokud facky nejsou úplně váš šálek čaje, pak si blbce jednoduše nevšímejte. Jistě, chce to velkou dávku sebekontroly a nadhledu, ale cesta to určitě je. Jen se připravte na to, že to co si vaše uši poslechnou nebude úplně best of vaší oblíbené kapely. Spíš něco jako Duo Yamaha.

Souhlas

Rafinovaným způsobem boje s blbostí je absolutní souhlas. Prostě mu odkývejte i to, že jeho babička je teriér a umí mandarínskou čínštinu. Vnitřně si sice hlavu div neukroutíte, ale budete mít klid. A to se přece počítá!

Výběr

Pokud se chcete blbcům vyhnout plánovaně, dobře si rozmyslete, s kým se vůbec dáváte do řeči. Samozřejmě chápeme, že jsou situace (např. v práci), kdy se blbcovi zkrátka vyhnout nedá, ale potom je třeba aplikovat některý z výše uvedených bodů. Samozřejmě facku bychom v práci minimálně dvakrát rozmysleli. Zejména v případě, kdy je blbem nadřízená osoba. V ostatních situacích je však vždycky dobré si promyslet, kdo že to stojí naproti vám a jestli má vůbec cenu s ním jakkoliv komunikovat.

Rum

Specialitka na závěr. S blbostí lze velmi účinně bojovat s pomocí rumu. Je však třeba zvážit, zda jej aplikujete na sebe, nebo na blbce. Možné je samozřejmě obojí, ovšem nemůžeme nezmínit riziko toho, že pokud rum aplikujete sami na sobě, může se vám ráno stát, že se probudíte a první co vám probleskne hlavou bude: „ Ježíš, já jsem ale blbec!“ Tak hlavně opatrně.

Boj s blbostí je zdá se věčný. Jelikož ale víme, že Prochlapy.cz žádní blbci nečtou, určitě nám nějaký recept na boj s blbci prozradíte i vy. Alespoň v to pevně doufáme!

Autor: Amon Surtur

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

4 účinných způsobů, jak vyběhnout s Jehovisty

Jak jí polichotit zadarmo? Učte se!