5 šílených, ale praktických vynálezů, díky kterým porazíte zimu!

Zimní měsíce bývají dost specifické, obzvláště v takových dnech, kdy ručička teploměru skoro ani neukazuje, jak hluboko pod nulou se nacházíme. Přinášíme proto pár vychytávek, které vám tohle nelidské počasí zpříjemní! Tak schválně, budou se hodit?

Konec stydnutí

Tohle ani není šílenost, nýbrž prostě nutnost. Jenže o ní možná nevíte. Ohřívač či ochlazovač nápojů funguje přesně tak, jak byste předpokládali. Na desku položíte hrnek s tekutinou a technika se postará, aby vám kafíčko nevystydlo. A jde to i naopak – pokud si uděláte vařící čaj a nechce se vám čekat, mechanismus ho zvládne i zchladit. Jak jsme bez toho mohli žít?!

Čepice nejen na vlasy

Pokud se nebojíte trochy hipsteřiny, Beardo je pro chladné zimní měsíce ideální. Kdepak šály, do těch ať se zachumlají ženské, tohle řešení vás totiž udrží v teple a navíc si zachováte drsňácký vzhled! Pletená pokrývka obličeje se dá z čepice i odstranit, takže když venku není dvacet pod nulou (nebo se spoléháte na svůj přirozený obličejový porost), můžete Beardo elegantně schovat do čepice a ani o něm nevíte. Budování dřevorubecké image během zimních měsíců nikdy nebylo jednodušší!

Muzika i v mrazu

A s čepicemi ještě nekončíme! Tentokrát můžou vyřešit další problém, na které v zimě narážíme. Ovládání mobilu, sluchátek, a to vše v rukavicích je dost otravná záležitost. Jenže tahle čepice se zabudovanými sluchátky všechny tyhle trable řeší! Jednoduše přes bluetooth propojíte mobil se speciální čapkou a můžete poslouchat. A když někdo zavolá, nevadí. S tímhle vás jen tak něco nerozhází.

Bezpečnostní punčochy pro tu vaši

Nebojte, na rozdíl od vašich matek vás do punčocháčů už soukat nebudeme. Ale vaše drahé polovičky by tenhle praktický vynález možná ocenily. Chlupaté punčochy totiž plní hned dvojí funkci. Oproti těm obyčejným pěkně zahřejí, jelikož, jak sami můžeme potvrdit, co hřeje lépe než pořádně huňatá srst? A jako bonus máte i postaráno o její bezpečí. Téměř nikdo totiž za vaší vyvolenou pálit nebude, pokud uvidí její poctivě zarostlá lýtka. Takže teplo a bezpečí. No co může chlap té svojí nabídnout víc?

Konec legrace

Puška na sněhové koule. Tady jsou další slova zbytečná, no ne? Tahle jednoduchá zbraň promění zimní sněhové bitvy v masakry stalingradského stylu. Během několika sekund nejdříve připraví precizní koule, aby je následně střílela s razancí a přesností, o které si vaše prokřehlé ruce mohou nechat jen zdát. Podívejte se sami a představte si, jakou paseku byste s tímhle drobečkem mohli napáchat…

Jaké podobné speciality znáte vy? Bojujete se zimou pomocí nečekaných vychytávek? Napište nám do komentářů.

Autor: Rimsy

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Tempomat je úžasný vynález! Proč je dobré ho mít?

Bláznivé a naprosto zbytečné vynálezy, které nikdy potřebovat nebudete