5 sexy koktejlů, které letos v létě určitě musíte zkusit

I když si s námi počasí trochu pohrává, přece jen přichází čas na letní drinky. A věřte, že některé mají nejen chlípný název, ale chlípnou chuť. Ochutnáte „kluzkou bradavku“, „sex u bazénu“ nebo „fetiš“?

Londýňan Salvatore Calabrese, což je jeden z nejznámějších a nejuznávanějších barmanů světa, který míchá dobroty víc než 40 let, se s názvy zajímavých koktejlů doopravdy nemaže.

Jeho drinky vyjadřují úmysly a navozují tu správnou atmosféru, takže jestli chcete oživit svoje letité manželství, nebo hodláte sbalit tu dlouhonohou kočku na pláži, objednejte jí, nebo ještě lépe, sami umíchejte nějakou fajnovku. Návrhy? Tady jsou!

Kluzká bradavka

Košilatý nápoj plný očekávání.

1 cl granadiny, 2 cl bílá Sambuca, 2 cl Bailey’s Irish Cream

Všechny ingredience nalijte v uvedeném pořadí po zadní části barové lžičky do panáku a vychutnávejte.

Kluzká bradavka

Sex u bazénu

Prostě vlhký zážitek…

6 cl ginu, 1,5 cl modrého curaçaa, 3 cl světlý Dubonnet, 1,5 cl čerstvé citronové šťávy, na střik cukrový sirup a bílá klikvová šťáva.

Ingredience protřepte v šejkru s ledem a přeceďte do vychlazené koktejlové sklenice. Pak už se jen kochejte barvou i chutí.

Sex u bazénu

Fetiš

Prý je to drink pro lidi, co preferují výstřednosti jakéhokoli typu…

3 cl vody, 3 cl broskvovice, 6 cl klikové šťávy, 6 cl čerstvé pomerančové šťávy, limetka na ozdobu

Všechny ingredience nalijte do šejkru s ledem. Protřepte, přeceďte do sklenky old-fashioned naplněné ledem a ozdobte dílkem limetky. Mňam!

fetiš

Polib mě rychle

Domluva beze slov.

3 cl Amaretto, 3 cl malinové vodky, 1,5 cl malinového sirupu, 2 středně velké jahody (oloupané a pokrájené), 3 cl jablečné šťávy

Všechny ingredience protřepte v šejkru s ledem. Přeceďte do vychlazené koktejlové sklenky a svěřte se jí s tím, jak se tenhle koktejl jmenuje.

Polib mě rychle

Orgasmus

Nápoj vhodný pro chladnější letní večery.

3 cl Bailey’s Irish Cream, 3 cl Cointreau, 3 cl smetany

Všechny ingredience protřepte s ledem a přeceďte do koktejlové sklenky.

Orgasmus

Nějak si říkáte, že to nedáte? Ale kuš. Na baru se míchají i mnohem výstřednější věci. Třeba tohle je nejnebezpečnější drink vůbec. Tak se hoďte do klidu a pomalu začněte trénovat!

Zdroj: Sexy koktejly, Salvatore Calabrese

Foto: Pinterest, Internet

Autor: Daniel

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

7 nápojů do zimy. Tohle jste sotva koštovali

Co dělat, aby si ji člověk udržel