5 nejnovějších zajímavostí ze světa seznamování. Jak to teď chodí?

Seznamovací návyky. Co všechno se změnilo a jak sbalit holku svých snů? Možná se budete muset přetvařovat a učit. Britskýmu přízvuku. Proč?

Seznamování

Bléééé, pojem kulturní antropologie zní trochu děsivě. Jde o zkoumání sociokulturních norem, idejí a artefaktů, jež jsou lidmi vytvářeny, sdíleny a předávány.

Laicky řečeno, jedná se o kulturní změny zabalené v intelektuálních názvech. Tato, dejme tomu věda, se může hodit při seznamování. Chcete klofnout super kost, ještě než přijdou prázdniny? No problém. Stačí znát pár malých fíglů…

Extra porce rad ze všech koutů světa

Londýnský magazín Time Out se vrhnul do globálního celosvětového průzkumu, aby mohl zanalyzovat údaje z 12 měst s nejvíce odpověďmi na téma, co je dneska vlastně sexy. Co se týče názorů na seznamování, jmenovitě v tom jede Londýn, New York, Paříž, Chicago, Peking, Melbourne, Tokio, Kuala Lumpur, Singapur, Sydney, Los Angeles a Hong Kong. Celkově se vyjádřilo 11 373 respondentů. A možná se budete divit, co všechno z nich vylezlo. Tohle je 5 nejnovějších zajímavostí ze světa seznamování!

1. Nejlepší a nejhorší města pro kontakt

Jestli je z vás samota cítit už z dálky, a vy to chcete změnit, kupte si lístek do Paříže. Ne nadarmo se tvrdí, že je to město lásky. Respondenti se shodli, že právě tady se seznamuje nejlépe.

Na druhém konci žebříčku stojí New York, který byl vyhodnocen jako velmi nešťastné místo, kde se šance na bližší kontakt snižují. Není divu. Někteří odborníci zastávají názor, že tisíce a tisíce hemžících se lidí singly otráví. Rozhodně tedy neplatí, že čím větší město, tím lepší vyhlídky. Naopak. Děkujte za matičku Prahu, která je tak akorát, a newyorský holky přenechte jiným.

2. První dojem. Jak to s ním je?

Na první dojem se stále všichni spoléhají. A poměrně rychle. 41 % dotázaných odpovědělo, že již za dvě až tři minuty mají jasno, jestli chtějí jít na druhé rande. Tuhle dobu si nejspíš zapamatujete dobře.

Podle nejnovějších výzkumů má 45 % mužů současnosti ejakulaci právě v téhle časové ose. Zrychlená doba? Možná, ale mezi odpudivé věci každopádně patří zápach z úst, volba špatné politické strany a pozor, i nevkusná fotka profilovýho obrázku. Z toho plyne poučení, že na první schůzce žádný neukazujte svoje výjevy na sociálních sítích. Ani kdyby prosila, že chce vědět, koho máte v přátelích!

3. Britský akcent jako afrodiziakum

Čísla jsou čísla. V tomhle případě tvrdí, že Amíci se s tím jejich přízvukem můžou jít zahrabat. Britský akcent je podle tohoto průzkumu nejvíc sexy. Takže trénujte a na kalby vyrážejte do Londýna. Třeba si i tam vyberete podle svýho gusta. Ostatně, náhled, co všechno je tam k potkání, ve videu. Holky marný nejsou…

https://youtu.be/ncRxqwpojfY

4. Styl seznámení

Jak někdo prostý, kdo prosedí 12 hodin denně před compem, najde partnerku? Otázka je to spíš řečnická, odpověď známe všichni. Nejčastěji se lidé seznamují na internetu, ovšem 62 % dotázaných přiznalo, že je nejradši, pokud je někdo z jejich známých a přátel představí svým blízkým. Někdy to může fungovat, ale bacha na výběr těch „známých“. Koho by vám předhodil třeba šišla Pavel Novotný? Evičku Feureislovou? No fuj!

To se radši postavte na autobusovou zastávku. Když tam bude stát Iva Pazderková, máte o zábavu postaráno!

https://youtu.be/G6isJt7wudA

5. Konec prvního rande

Výsledek premiérové schůzky? Jednoznačně polibek (53 %). Ale jsou tu i jiný disciplíny. Třeba zklamání (28 %), trapné loučení (21 %), přátelství (20 %) či sex (10 %). Takhle to teď na světě chodí. Snad vás to nepřekvapuje. Nebo jo?

Autor: Daniel

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Chcete ji sbalit? Prachy nepotřebujete!

Jak poznat, že jste si holku získali?