5 holek, který v plavkách vypadají skvěle. Chcete je tohle léto potkat?

Na plážích se to hemží kde kým. Už jste zahlídli svraštělou kůži i povadlý lajdáky? Spravte si chuť pravým opakem! Tohle je pět holek, na který by se letos v létě dalo dívat od rána do večera. Která se stane vaší favoritkou?

Holky v plavkách

Jsou holky a holky. A postavy a postavy. Nad některýma by člověk i brečel. Jen se rozhlídněte okolo sebe… Nevidíte žádnou, která by za to stála? Tak se pokochejte aspoň fotkama, když už nic. Kterých pět holek udělá rozruch na kterýkoli český pláži?

Hanka. Ta, která šla do sebe!

Nynější moderátorka komerční televize Hanka Mašlíková (33) se z původně obyčejné modelky dostala do kategorie koček, které na sobě dřou víc než kdejaký chlap. Díky tomu si postavu vybrousila do neuvěřitelných křivek, na které se dá dívat nekonečně dlouho. Co se týče obličeje, Hanka není náš typ, ale to tělo… Fakt dobrý. Jestli chcete vidět, jak si Háňa dává břišní svaly, mrkněte na video.

Je vidět, že si ji pod křídla vzal profi bojovník a fitness instruktor André Reinders. Dělá s ní totiž zázraky, což potvrzují i fámy z kuloárů. Tihle dva patří k nejvykreslenějším postavám českého šoubyznysu. Souhlasíte?

Hana Mašlíková

Andrea? Slušně si drží standard

Ať už si o modelce Andree Verešové (35) myslíte cokoli, jedna věc se jí upřít nedá. Cvičí jógu a velmi se o sebe stará. Je to znát. O jejím těle sní nejeden chlap. Pružná, svůdná a odvážná. Svůj profil na sociální síti pravidelně zásobuje žhavými fotkami z dovolených a pánové, je na co se dívat. Samozřejmě se musíte zbavit té panické hrůzy a přestat přemýšlet, na kolik Andrea měsíčně přijde, ale když tohle dáte, vaše oči si slušně smlsnou. Ale to se stane i v dalším případě.

Andrea Verešová

Gazela Aneta a její parádní křivky

Ani modelka a Miss České republiky 2009 Aneta Vignerová (27) nepatří mezi ty, které byste na pláži přehlédli. Nekonečně dlouhé nohy, havraní vlasy, dokonalý zadek a tajuplný úsměv. Hele jako, prsa největší nemá, ale v porovnání s tím zbytkem si na něco takovýho vůbec nebudete stěžovat. Aneta je výrazný typ, který bud milujete, nebo nenávidíte. Předpokládáme, že těch, kteří ji obdivují, je většina.

Aneta Vignerová

Drzá Diana, která se nezdá

Diana Kobzanová (33), moderátorka, modelka a na chvíli i Miss roku 2001 (pak jí odebrali korunku kvůli žhavým fotkám pro časopis Leo) i čerstvě po porodu vypadá fantasticky. Dá se říct, že i ona je ozdobou každýho kačáku i slunné pláže za mořem. A když ještě nechá zavřenou pusu a nic nekomentuje… Paráda!

Diana Kobzanová

Obdařená Karolína

Na české Miss Earth Karolíně Mališové (18) je znát atletická průprava. V plavkách to teda vůbec není špatný a dost ji chválíme i za model, který předvedla na karlovarském filmovém festivalu. Hluboký výstřih nesnesl podprsenku a na to my si dost potrpíme. Taky je fajn, že Karolína je konečně plnoletá, takže se s ní dá pořádně zachlastat. Ovíněná by totiž byla ještě hezčí…

Karolína Mališová

Tak co, kterou byste si s sebou vzali na deku?

Zdroj: Facebook

Autor: Daniel

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

10 nejvíc sexy ženských profesí

5 sexy koktejlů pro letošní léto