5 dobrých důvodů, proč si místo ženský pořídit rybičky

Ženská jako taková je fajn. Bez ní by na světě byla nuda. Nicméně to nic nemění na tom, že by ji člověk aspoň občas nechtěl zabít. Taky vás něco takového právě teď napadá? Pořiďte si rybičky. Proč? Těchto 5 přesvědčivých důvodů změní váš pohled na svět.

Sex třikrát až sedmkrát týdně, teplé večeře, pochopení, pokochání… Mnozí si právě proto domů pořizují holku. Bohužel, obvykle nic z toho netrvá věčně. A proto se domů hodí spíš rybárna. A vysvětlení?

1. Je to levnější!!!

Šedesátilitrový akvárko v setu s filtrací, zářivkou i teploměrem vyjde zhruba okolo 1 600 korun. Nějaká ta rybka, kytky, kameny a dekorace k tomu znamenají, že počáteční výdaj za kousek vodního světa vyjde na začátku „vztahu“ zhruba na dvojku.

Pak už jen řešit výměnu vody, krmení (korunové položky), případně nákup nových druhů – koníček a spotřebu (přibližně 350 kW, což je asi 131 korun měsíčně). I pitomá menstruace stojí víc!

Když si vezmete, že tampony by se měly měnit asi tak po čtyřech až šesti hodinách, za pět dní červených dní vaše partnerka použije asi tak 20 tampónů, což je okolo padesáti korun. K těm si přičtěte hadry, kosmetiku, návštěvy manikérky, kadeřnice, občas nějaký ty dárky a tak dále a tak dále. Má smysl pokračovat? Ne.

Ženská stojí prachy, za který si můžete pořídit bilion akvárek. Pokud v nich nebudete chovat kousek, který se jmenuje Scleropages formosus – Asian Arowana, což je nejdražší akvarijní ryba na světě, jejíž cena se pohybuje okolo 123 tisíc korun, musí vám být jasné, kdo vám z peněženky vytáhne víc.

2. S rybama je větší prdel!

Proč si nevynesl koš? Proč se mnou nejdeš na nákup? Co mám dělat, abych tě zajímala? Ehm, být rybou? Občas je s nimi větší sranda! Tak třeba mečovky, tedy jedny z nejodolnějších a nejčastěji chovaných rybek, mohou měnit pohlaví. Během života se samice úplně klidně promění v dominantního samce. Neřve u toho, je jí to šumák a vy se na to můžete koukat. Bez těch keců okolo. Není to paráda?

3. Zírání do rybárny uklidňuje mysl

Zírání do rybárny, krmení rybek a pozorování toho, jak se čeří voda, uklidňuje mysl, což se sice o koukání na ženská prsa dá tvrdit taky, nicméně jsou tu velké rozdíly. Čumět na lentilky partnerky se nedá celý den a od rána do večera. Akvárko stačí rozsvítit a můžete si posloužit klidně i ve tři ráno. Ušetříte za psychoterapeuta.

4. Vyfoťte se a podobiznu zavěste na seznamku

Jelikož frčí všemožná selfíčka, došlo i na akvaristy. Vyfoťte se a podobiznu zavěste na seznamku přesně tak, jak to někteří dělávají. Možná přilákáte davy a užijete si mnohem víc sexu, než máte doma. Rybičky má každý rád…. A navíc po nich výkaly uklízí filtrace. Oproti psovi, který podle některých funguje jako seznamovací trik, je to výhoda.

5. Jakýkoli kus můžete směnit, vyměnit, prohodit, spláchnout nebo rozmnožit

Dá se tohle tvrdit o ženský? Pokud si myslíte, že jo, tak věřte, že podle časopisu The Economist si v minulých letech průměrná prostitutka za hodinu vydělala 7 000 korun, ale teď už je to tak 5 400 korun a méně.

Takže jestli máte v případě hmotné nouze zálusk na přivýdělek, který má co dočinění s rozkrokem vaší ženy, zkuste spíš množit rybičky. Výkupní cena některých druhů není závratná, ale aspoň si ty holky na sebe vydělaj.

Nemáte prachy? Vyrobte si vlastní rybárnu podle vzoru Pata a Mata. Jejich způsob, jak mít doma akvárko, je pochopitelně ten nejlepší!

A koho máte místo holky doma vy?

Autor: Adam

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Ženská a motorka? To je malér!

Sexuální agrese a úchylky? I ženská vám to může pěkně nandat!