Zombies klepou na dveře! 3. řada seriálu Živí mrtví odstartovala!

3. řady seriálu Fear the Walking Dead odstartovala v pondělí 5. června celosvětovou premiérou na stanici AMC. Živí mrtví: Počátek konce nám ukáže, jak to všechno vlastně začalo.

Oblíbený seriál „Fear the Walking Dead – Živí mrtví: Počátek konce“ se vrací na naše obrazovky a monitory v nové 3. řadě. Ta odstartovala minulé pondělí 5. června ve 3:00 celosvětovou premiérou na stanici AMC. Už ten samý den si ve 22:00 mohli diváci epizodu užít i s českým dabingem. Další díly následují! Třetí řada je spin-off seriálu, takže budeme svědky počátku vypuknutí apokalypsy v Los Angeles a následného kolapsu celé civilizace.

V první části 3. řady oblíbené zombies série, vysílané od 5. června do 10. července, se fanoušci seriálu dočkají celkem osmi epizod, kdy premiéra i finále první poloviny sezony budou vysílány dvou-epizodově. Celkově bude epizod 16.

Staří známí

Seriál Živí mrtví vedou producenti Robert Kirkman a Dave Erickson. Kirkman je zároveň tvůrcem komiksové předlohy. Její první díl byl vydán v říjnu roku 2003 v USA v nakladatelství Image Comics a do ledna 2017 bylo vydáno 162 čísel. Komiks je černobílý a sleduje cesty Ricka Grimese, jeho rodiny a dalších přeživších zombie apokalypsy. Jejich osudy jsme mohli sledovat v šesti řadách původního seriálu Živí mrtví.

Ve 3.řadě Živí mrtví: Počátek konce hlavní role opět obsadili Kim Dickensová v roli Madison, Cliff Curtis jako Travis, Frank Dillane je zpátky jako Nick, Alycia Debnam-Carrey ztvárnila postavu Alicie a Mercedes Mason si zahrála Ofelii. Vrací se i Colman Domingo jako Strand a Danay Garcia v roli Lucainy. Nově se ve třetí sezoně představují Dayton Callie, Daniel Sharman a Sam Underwood, kteří ztvárnili rodinu Ottů – zakladatelů organizace, která se chystala na pád demokracie, ale neočekávala povstání mrtvých. Kromě nich se můžete těšit na Lisandru Tenu, která si zahrála roli Loly Guerrerové.

O co vlastně jde?

Nehostinné území na bývalé hranici mezi Spojenými státy a Mexikem opět propojuje rodiny přeživších. Konec světa, který odstartovala zombie apokalypsa, smazal hranice, a hrdinové seriálu musí znovu obnovit nejen společnost, ale především vztahy v rámci rozpadlých rodin. Během druhé sezony nalezla Madison milovaného Travise. Naopak Alicia se vzpamatovává z vraždy Andrese. Nick  byl společně s Lucianou přepaden americkými vojáky a oba jen o vlásek unikli smrti. Strand se soustředí na využití nové světové měny a Ofélie testuje svou vůli přežít v zajetí.

Co hrdinům přinese 3. sezona? To můžete sledovat už teď.

Autor: red

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Zombie: Co dělat, když přijde apokalypsa?

Dům, ve kterém přežijete snad i apokalypsu