15 důvodů, proč si pořídit traktor!

Možná nás budete mít za blázny, ale ještě než si doklepete na čelo, zkuste si přečíst následující řádky. Možná budete překvapení!

Frajeřina

Ferrari nebo Maserati dělá ramena kde kdo. Ale zkusili jste někdy projet po Vinohradech s John Deerem? To se za vámi otočí i ti, kteří by normálně neodlepili svůj pohled od země.

Výhled

Jeli jste někdy patrovým autobusem? A dobrý? Představte si, že podobný výhled budete mít jako řidič. V době odhalujících se dekoltů neocenitelné!

Výkon

Traktor, to je zvíře na čtyřech kolech. Sice to s ním nepovalíte 200, ale až se vám nachmelí 10 kamarádů v hospodě na druhé straně města, prostě je zapřáhnete a jede se! Like a boss!

Zima

Videa plná nebožáků, kteří v zimě kloužou po silnicích, jsem viděli všichni. Viděli jste ale někdy klouzat traktor? Nesmysl!

Děti

Speciálně, pokud máte syny, posouváte se koupí traktoru, do kategorie superotec. Kdo jiný při příjezdu na parkoviště zrychtuje půlku parku? Aha!

Policie

Normálně máte papíry na vlásku, protože padesátka se prostě hlídat nedá? S traktorem po problému. Jen bacha na to parkování! Traktor není Smart!

Peníze

Samozřejmě je nám jasné, že traktor za dvacku nekoupíte. Ale umíte si vůbec představit, co vám jich může vydělat? Není roční období, kdy by nebyl někde na něco potřeba! I kdyby jste s ním měli vozit haranty na Matějské!

Závody

Pokud rádi adrenalin, můžete s traktorem i na závody. Třeba takové závody v orbě nejsou vůbec pro čajíčky.  Konec konců naše video hovoří samo o sobě.

Pohodlí

Seděli jste někdy v sedačce traktoru? To je lepší jak u dědy na klíně! Traktorista si zadek otlačit nenechá! A od dědy už tuplem ne!

Motor

Garantujeme vám, že váš motor nikdo v ulici nepřeslechne. Pravda, pro noční návraty domů to jistě není to pravé, ale má to styl. A to se cení!

Papež

Přemýšleli jste někdy o tom, jak se asi cítí papež v papamobilu? No v podstatě jako traktorista! Jen jemu nedovolí řídit. Po vás na oplátku do traktoru nebude snad nikdo střílet!

Televize

Pokud budete s traktorem jezdit opravdu svědomitě, do měsíce jste ve zprávách na nejmenované televizní stanici. Jasně že jako Borec na konec!

Noční jízda

Viděli jste, jak traktor svítí? Neznalí věci si budou myslet, že ulicí vám jezdí ufo, nebo minimálně ruští rekreanti z Ukrajiny!

Ženy

Zapomeňte na všechna agroklišé. Ženy prostě na chlapy se silnými stroji trpí. Samozřejmě, že s 30 let starým Zetorem mnoho parády nenaděláte. My se tady ale samozřejmě bavíme o funglovce!

Les

Že se do něj s autem bojíte? Přesně pro tyhle případy je tu traktor. Jen bacha na myslivce, aby vám z toho nechtěli udělat papamobil se vším všudy!

Traktor je zkrátka vozidlo se speciálním kouzlem. Máte s nimi nějaké zkušenosti? Do komentářů s nimi!

Autor: Amon Surtur

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Traktorová houpačka v arabské poušti

Co lze dělat s pneumatikou od traktoru.