11 bizarních úmrtí, která se skutečně stala

Někdy člověka překvapí, jak jiní lidé umírají. Těchhle 11 případů mluví za všechno. Budete se divit!

snimek-obrazovky-2016-09-13-v-22-07-35

1. Boj s krtkem nakonec prohrál

Sedmdesátiletý důchodce ve východním Německu tak dlouho bojoval s krtkem na jeho zahrádce, až se rozhodl pro vskutku zoufalé řešení.

Vrazil do země několik kovových tyčí, které propojil vysokým napětím a rozhodl se tak nezvaného návštěvníka uškvařit. Celá akce bohužel skončila fiaskem, když proud namísto krtčích nor zasáhl místo, z kterého muž celou akci řídil. Takovou dávku elektrického proudu muž nepřežil.

snimek-obrazovky-2016-09-13-v-22-07-45

2. Nešikovní zloději z Kladna zabiti gravitací

Povedená skupina zlodějů z Kladna se v září roku 2005 rozhodla přivydělat si sběrem kovů. Vypravili se proto do místní opuštěné továrny kde výtečníci vybaveni potřebným náčiním začali celou konstrukci budovy pilně rozřezávat.

Při svém počínání ovšem zapomněli na základní fyzikální zákony a po rozebrání nosných traverz zůstali pod zřícenou střechou budovy. Dva zemřeli a tři další byli zraněni.

snimek-obrazovky-2016-09-13-v-22-07-53

3.Vášnivá čtenářka

V říjnu roku 2006 se osmatřicetileté Mariesa Weberová ztratila. Policie, v domnění že Mariesa byla unesena, spustila jedenáctidenní intenzivní pátrání. Pátrání bylo neúspěšné až do doby, kdy se jejím domem začal linout podivný zápach.

Ten přivedl vyšetřovatele až ke knihovně, pod kterou nalezli i Mariesu. Dospěli k závěru, že nebohá čtenářka při hledání knihy ve vyšších regálech ztratila rovnováhu a zůstala pod robustním kusem nábytku uvězněná.

snimek-obrazovky-2016-09-13-v-22-08-00

4.Volný pád na pátek 13.

Ivan Mcguire patřil mezi ty nejzkušenější parašutisty, v roce 1988 již absolvoval víc než osm set seskoků. Tento rok se mu ovšem stal osudným.

Byl pátek třináctého a Ivan Mcguire natáčel instruktážní video. Vybaven kamerou seskočil z výšky tří kilometrů, aby zachytil společný seskok studenta s instruktorem. Jejich seskok proběhl v pořádku, na rozdíl od Mcguire, který si ve zmatku při natáčení zapomněl v letadle padák.

snimek-obrazovky-2016-09-13-v-22-08-07

5.Lovec krokodýlů nepřežil setkání s rejnokem

V roce 2006 zemřel Steve Irwin, slavný moderátor a hvězda seriálu “Lovec krokodýlů”. Při potápění v australském Port Douglasu herce a moderátora bodl do hrudi rejnok. Zemřel na následky bodnutí a otrávení agresivním jedem, který osten živočicha obsahoval.

snimek-obrazovky-2016-09-13-v-22-08-14

6.Vášnivý střelec usmrcen kaktusem

V roce 1982 si David Grundman krátil den svou oblíbenou zábavou. S několika kamarády vyrazil do pouště, kde se bavili popíjením alkoholu a střílením do obřích kaktusů. Zábava pokračovala až do chvíle, kdy David rozstřílel jeden z kaktusů tak nešikovně, že se na něj zřítil. David na místě zemřel.

snimek-obrazovky-2016-09-13-v-22-08-20

7.Sebevrah, který měl smůlu i “štěstí”

Jacques LeFrevrier patřil mezi sebevrahy, kteří nechtějí nic nechat náhodě. Rozhodnutý skočit z útesu, se rozhodl čin pojistit hned čtyřikrát.

Před samotným seskokem si uvázal oprátku, kterou zajistil o velký kámen, vypil jed, polil se hořlavinou a při samotném seskoku se plánoval zastřelit. Jenže, když skočil, netrefil se a přestřelil provaz na kterém visel. Po pádu do ledové vody, která jej uhasila a donutila vyzvracet požitý jed, byl vyloven náhodným kolemjdoucím.

Zemřel až po několika dnech v nemocnici a to na následky podchlazení.

snimek-obrazovky-2016-09-13-v-22-08-27

8.Přehnaná čistota zabíjí

Jonathan Capewell trpěl zvláštní úchylkou. Byl posedlý vlastní hygienou a zejména používáním rozličných deodorantů a voňavek, které na sebe aplikoval prakticky neustále. I přes časté návštěvy psychiatrů a neustálé naléhání rodičů nehodlal se svojí vášní přestat. Jednoho dne byl nalezen mrtvý ve vlastním pokoji. Zemřel s prázdnou plechovkou deodorantu v ruce a pitva prokázala, že zemřel na následky otravy propanem a butanem v deodorantech obsažených.

snimek-obrazovky-2016-09-13-v-22-08-40

9. Vrakoviště

Jednoho deštivého večera vezl starší pár svůj vůz na vrakoviště nedaleko Vídně. Po vyplnění všech potřebných dokumentů a zaplacení poplatku za likvidaci vozu, se spustil prudký déšť, před kterým se pár rozhodl ve svém voze naposledy schovat.

K jejich neštěstí o posledním úkrytu nevěděl jeřábník, který na nic nečekal a vůz i s pasažéry hodil do drtiče na šrot. Na poslední chvíli naštěstí uslyšel výkřiky ženy a drtič zastavil. Ženu se podařilo zachránit, pro jejího manžela se poslední úkryt stal i místem posledního odpočinku. Jeřábník byl později obviněn ze zabití z nedbalosti.

snimek-obrazovky-2016-09-13-v-22-08-47

10. Vášnivý jedlík zabit brouky

Edvardov Archbold byl šampionem v pojídání. Známý jedlík si ovšem vzal moc velké sousto, když se rozhodl zúčastnit soutěže v pojídání živých brouků. Hravě porazil všech třicet soupeřů a v soutěži zvítězil. Krátce po své velkolepé výhře ovšem zkolaboval a ani po mnoha pokusech se jej nepodařilo zachránit. Zemřel ve věku 32 let.

snimek-obrazovky-2016-09-13-v-22-08-54

11. Netrpělivý rybář

Trpělivost je jednou z hlavních vlastností všech rybářů. To ovšem neplatilo pro muže na jihu Francie, který se rozhodl na ryby vyzrát pomocí elektřiny.

Netrpělivý rybář natahal elektrické kabely ze svého domu přímo do řeky a silným proudem tak zasáhl všechny přítomné ryby. Jeho plán byl úspěšný. Po triumfální výhře skočil do vody a jal se svoje úlovky tahat na břeh. Bohužel zapomněl vypnout proud a tak v řece sám zemřel.

Autor: Pohřební ústav Pegas