10 božích způsobů, jak vyjít s blbcem!

Srážce s blbcem se nevyhnete prakticky nikdy! Co ale dělat, abyste s ním vyšli a navíc zůstali cool? Přikyvovat přece dovede kde kdo. My na to ale jdeme od lesa! Sledujte.

Drink

Kupte mu něco dobrého k pití. A kupte toho dost. Většina blbců začne do půl hodiny žvatlat jak Ovčáček o Peroutkovi a to už je pak s nimi lehká domluva!

Peníze

To nevadí, že nakonec mu žádné nedáte. Vidina obnosu mu zacpe ústa na dostatečně dlouhou dobu tak, abyste měli svůj klid. A než mu dojde, že nic nedostane, tak už s ním dávno nebudete!

Ženský

Pokud je blbec nezvladatelný, zapojte jakoukoliv alespoň trošku atraktivní ženu. Třeba uklízečku z dolního patra, to je ve finále fuk. Ženské fungují na blbce jako spolehlivý eliminátor. Prostě jen sedí a tupě slintají. Někdy i oba!

Bodyguard

Neříkáme, že když ho nasadíte, že s vámi bude blbec vycházet dobrovolně, ale vycházet s vámi stoprocentně bude. Tady si asi rozumíme!

Pistole

Ale dejte pokoj s kvérem. Stačí obyčejná plynovka. Blbec pozná stejně prd, co je co. A jinak funguje pistole podobně spolehlivě, jako bodyguard.

Tráva

Ubalte tomu troubovi jointa a sebevětším blábolům, které dosud vypouštěl, se bude smát takovým způsobem, že úplně zapomene, že jste spolu kdy něco řešili. Kdyby to nezabralo, dejte si taky. Sichr je sichr.

Bordel

Tahle varianta se sice malinko prodraží, ale zase vůbec není nátlaková. A pro obnaženou bradavku si blbec kolena vrtat nechá. Nahou ženu totiž viděl tak maximálně když mámě „omylem“ vlezl do koupelny!

Jméno

Prostě Jirkovi začněte říkat Petře. Do hodiny z toho bude tak mimo, že si opravdu začne myslet, že je Petr. A s Petrem už se přece domluvíte ne? Kdyby ne, začněte mu říkat Jirko! Život holt není peříčko.

Pták

Zkuste se ho zeptat na největšího žijícího ptáka! Do minuty bude tak rozložený, že zapomene, o co jste se přeli. Nevěříte? Tak si pusťte taxikářské video!

Jídlo

Prostě mu zacpěte reprák steakem a bude klid. Uspokojení základních potřeb je i z výše uvedeného jednoznačně nejspolehlivější způsob, jak dostat blbce na svou stranu!

Obecně je vycházení s blbci vysoce nepopulární záležitost. Ale když už vás k tomu okolnosti nutí, zachovejte si u toho styl! Nebo máte snad jiné řešení?

Autor: Amon Surtur

MOHLO BY  VÁS ZAJÍMAT:

Hodně divný týpci z fitka, co nepochopili, jak se cvičí

3 způsoby, jak ze sebe spolehlivě udělat blbce